Procurela zvanična slika Galaxy Z Fold6 i Z Flip6

Slika iznad prikazuje nadolazeće Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, preuzeta sa Samsung-ovog sajta u Kazahstanu. Prikazuje dva nova savitljiva telefona iz samo jednog ugla, ali dovoljno je da steknemo utisak o dizajnu.

Ukratko, ništa se mnogo nije promenilo. Samsung Galaxy Z Fold6 izgleda kao da ima manje zaobljenja na uglovima nego Z Fold5. Ovo se slaže sa slikom uživo koju je Ice Universe podelio pre nekoliko dana. Možete videti isto na ovoj slici.

Navodno je Samsung suzio ivice kako bi postigao odnos stranica od 22:9 na spoljašnjem ekranu umesto 23.1:9 na modelu iz 2023. godine, sve to bez značajnog menjanja dimenzija telefona.

Da li su oštriji uglovi pomogli u tome, nije jasno, ali zadnja kamera izgleda gotovo nepromenjeno. Ima izdignuto ostrvo koje drži tri sočiva, pri čemu svako sočivo strši iznad ostrva. Ovog puta imaju crni okvir umesto metalnog prstena, ali to je otprilike to.

Što se tiče Samsung Galaxy Z Flip6, on i dalje ima dvostruku kameru i koristi preklopni spoljašnji ekran kao Z Flip5. Ovaj ekran će navodno biti nešto veći (sa 3.4” na 3.9”) i zaista izgleda kao da se približava kamerama više nego stari model.

Kako se približava datum lansiranja novih savitljivih telefona (i novih nosivih uređaja) u julu, očekujemo više zvaničnih slika i detalja, tako da ćemo pratiti situaciju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.